Over het gebruik van materialen gepubliceerd op de Li Po websites.

 

Vraag:

Onze instelling heeft in 2003 in Vlaanderen de prijs gewonnen van het meest mensvriendelijke bedrijf. In 2004 heb ikzelf de Belgische wedstrijd gewonnen van HR-manager van het jaar. In dit kader heeft een uitgever ons gevraagd om een boek te schrijven in verband met het personeelsbeleid van de instelling. Om een mensvriendelijk personeelsbeleid te voeren hebben we o.a.gebruik gemaakt van jullie zeer interessante website LI PO. Zo hebben we de set van 39 gedragscriteria en de STAR-methode van jullie geleerd en met succes ingevoerd in onze organisatie. We hanteren deze set voor het voeren van competency based interviews en voor het opmaken van functiekaarten.

Mijn vraag is of we in dat boek deze set van gedragscriteria en de STAR-vragen mogen opnemen, uiteraard met
bronvermelding? Alvast hartelijk dank voor dit zeer mooie instrument van kennisdeling.(maart 2004)

Antwoord:
Het spul is er om gebruikt te worden, dus ik ben vereerd als dat gebeurt. Verwijzen naar gebruikte publicaties op de websites is voldoende. Ik zou het wel leuk vinden om tzt een exemplaar van jullie boek te ontvangen... Overigens sterkte met dat werk.!


U kunt reacties, vragen en tips over resultaatgericht werken en resultaatgerichte aansturing toezenden naar: Wim van Osch


Laatst bijgewerkt: 1 oktober 2009
Terug naar de home page van Li Po.
Terug naar Li Po web.